top of page

čet., 24. okt.

|

Lepotni studio Barbara

Pomlajevanje že za 35€!

Privoščite vaši koži izredno učinkovito terapijo, ki jo bo globinsko nahranila, pospešila regeneracijo in povrnila sijaj.

Registration is Closed
See other events
Pomlajevanje že za 35€!
Pomlajevanje že za 35€!

Čas in lokacija

24. okt. 2019, 19:00 – 15. nov. 2019, 23:00

Lepotni studio Barbara, Ljubljanska cesta 5, 6000 Koper - Capodistria, Slovenia

O dogodku

Do 15. novembra lahko izredno učinkovito ultrazvočno terapijo, v kombinaciji z masažo obraza, vratu in dekolteja, doživite za le 35€*!

Ultrazvočno terapijo uporabljamo za zdravljenje poškodb mehkega tkiva s pomočjo ultrazvočnih valov. Med terapijo se celicam dovaja kisik, pospeši se cirkulacija, spodbudi se delovanje limfe in poveča se tudi prepustnost celičnih membran. Z ultrazvokom vnašamo v globlje plasti kože nujno potrebne hranilne in vlažilne snovi in na ta način kožo globinsko navlažimo ter nahranimo. Ultrazvok deluje proti drobnim gubicam, vrača svežino utrujeni koži, saj jo krepi in dovaja kisik, primeren je tudi za zelo suho in problematično kožo. Terapija z ultrazvokom se uporablja direktno na koži, je dokazano učinkovita, pušča vidne rezultate, je popolnoma neboleča in primerna za vse tipe kož. Ultrazvočno terapijo se lahko izvaja samostojno ali v sklopu kozmetične nege. Za boljše rezultate je priporočljivo izvesti več terapij v razmaku enega tedna, oziroma po potrebi. 

*Terapija zajema: površinsko čiščenje, peeling, serum (glede na tip kože), 15 minut ultrazvočne terapije, 20 minut masaže obraza, vratu in dekolteja in krema po potrebi.

Za rezervacije terminov ali dodatne informacije pokličite 040883978 ali pišite na prospera.barbara@gmail.com

Deli dogodek

bottom of page