top of page
Heaven kozmetika

Heaven kozmetika

Kozmetiko Heaven by Deborah Mitchell sestavlja paleta razkošnih anti-aging izdelkov za naravno nego kože z organskimi sestavinami, ki zagotavljajo brezhiben videz.

 

V paleti razkošnih organskih izdelkov Heaven najdete izdelke za nego obraza, telesa in las: čistilna mleka, hidrogele, vlažilne kreme, maske, pilinge, oljne serume, masažna olja, kreme ter mila za nego telesa in las. Vsi izdelki so zasnovani iz najboljših sestavin, ki jih ponuja narava in brez spornih parabenov, ki lahko povzročijo alergijske reakcije. Kozmetika Heaven ne uporablja nanotehnologije v proizvodih in ni testirana na živalih.

 

Deborah Mitchell je za svoje izdelke s patentiranim Abeetoxin®-om prejela več kot 25 nagrad Stevie. Njeni izdelki za nego obraza in telesa izkoriščajo moč narave in so v popolnem sožitju z zadnjimi odkritji v kozmetični tehnologiji.

BEE VENOM - Čebelji strup
Heaven black venom bees.jpg

Zakaj bi kupili izdelke s čebeljim strupom?

Naš najbolj iskan izdelek, maska s čebeljim strupom, je svetovno poznan in večkrat nagrajen izdelek, ki ga danes imenujejo tudi »naravna alternativa botulinum toksinu (botoksu)«.

Priljubljena pri številnih znanih osebnostih, maska s čebeljim strupom velja za revolucionarno organsko kremo, ki deluje na obrazne mišice tako, da jih dvigne, napne in učvrsti, obenem pa deluje na globoke izrazne gube in linije.

Z uporabo naših organskih izdelkov s čebeljim strupom lahko na neinvaziven način dosežete vidne rezultate.

Kako pridobivamo čebelji strup (Bee Venom) in kaj to pomeni za čebele?

Čebelji strup, poznan tudi pod imenom apitoksin, je prozorna tekočina brez vonja, ki ga čebela sprosti ob piku. Zgrajen je iz več kot 20 sestavin, najbolj poznan pa je peptid melitin. Ugotovili so, da melitin deluje proti-vnetno, proti-bakterijsko in proti-virusno.

Naša anti-age formula ABEETOXIN® izkorišča melitin, da kožo brez bolečin pretenta, da ta zaznava, kot bi bila zbodena. To povzroči povečano prekrvavitev na predelu, kamor smo nanesli ABEETOXIN®, obenem pa spodbudi nastajanje kolagena in elastina ter okrepi vezivno tkivo.

Zaenkrat čebeljega strupa ne znamo umetno proizvesti, kar pomeni, da ga lahko dobimo le od čebel. Gledano historično daleč nazaj je to pomenilo smrt za čebele. Danes pa imamo moderne metode s katerimi pridobivamo čebelji strup, ne da bi pri tem čebele poginile. Čebelarji pred vhodom v panj nastavijo plošče prekrite s tkanino, ki nežno zavibrirajo ob dotiku čebele, kar povzroči, da čebela sprosti strup, ne da bi želo zabodla. Na tkanini se zbira čebelji strup, čebela pa nepoškodovana lahko odleti.

Zbiranje čebeljega strupa ne ogroža zdravja čebeljih družin. Ugotovljeno je bilo, da so pogine čebel po letu 2006 povzročili okoljski dejavniki kot so bolezni, paraziti, pesticidi, slaba prehranjenost in omejen dostop do neoporečne vode. Čebele, ki jim odvzemamo čebelji strup dajejo celo več medu kot njihove vrstnice, ki ne sodelujejo v tem procesu. Torej gre za win-win situacijo: čudovita koža, varne čebele in več medu.

bottom of page