top of page

Obrazne nege

Vse obrazne nege zajemajo celotno nego obraza, vratu in dekolteja in so primerne za vse tipe kož in vse starosti. Trenutno izvajam vse nege s Heaven kozmetiko, ki nudi tudi pestro ponudbo izdelkov za nadaljnjo nego doma.

BEE STING FACIAL – naravna alternativa botulin toxinu – botoxu, s takojšnjim pomlajevalnim učinkom

Nega, ki je priljubljena pri številnih zvezdnicah, je holistični pristop negi obraza, vratu in dekolteja. Vključuje izdelke s čebeljim strupom ter patentirane tehnike, ki sproščajo obrazne mišice, jih učvrstijo in dvignejo. Z masažnimi prijemi in pritiskanjem na pomembne točke obraza, vratu in ramen, se sprosti energija iz hrbtenice, kar daje opazne rezultate; obraznim mišicam povrnemo napetost, pomagamo pri zmanjševanju oteklosti okoli oči, dvignemo podbradek in občutimo spiritualno doživetje.

MASAŽA OBRAZA, VRATU IN DEKOLTEJA

Omogoča hiter učinek sprostitve, kar ustvarja prijetno počutje, zmanjšuje stres, obrazne mišice se sprostijo, medtem, ko koža zaradi uporabe primernih izdelkov ostaja napeta in čvrsta. Postopek vključuje piling, masažo z ustreznim serumom in kremo glede na tip kože.

NEGA BREZ ČEBELJEGA STRUPA – Popolna nega obraza, ki ne vsebuje čebeljega strupa.

Učinek sprostitve in nege obraza hkrati, ki temelji na učinkovitem odstranjevanju odmrlih celic in intenzivnem vlaženju in hranjenju kože s serumi glede na posamezen tip kože, vključno s posebno tehniko masaže, ki poskrbi za sprostitev, krepitev in dvig obraznih mišic.

WILLOW BEE FACIAL – nega za popolno kožo brez kožnih nečistoč

Nega obraza je namenjena osebam z nečisto kožo (mozolji, akne, ogrci), razširjenimi porami, kožnimi pigmentacijami ali poškodovano kožo zaradi pretiranega sončenja. Z organskimi izdelki Heaven by Deborah Mitchell uravnovesimo pH kože, s posebno masažno tehniko ter globinskim čiščenjem por delujemo proti kožnim nečistočam in posvetlimo pigmentacije. S čebeljim strupom v izdelkih sprostimo obrazne linije, učvrstimo kožo in delujemo proti staranju. Izbiro izdelkov prilagodimo stranki glede na njeno stanje kože. Pri negi ne potrebujemo pare za odpiranje kožnih por, saj to naredijo izdelki Heaven. Rezultati so vidni že po prvi negi.

BEE PEEL – nega za popoln ten vaše kože

Nega Bee Peel je namenjena doseganju popolnega tena kože. Deluje kot  intenzivni piling in vlažilna nega hkrati. Kožo naredi gladko, napeto, zmanjšuje površinska vnetja in odstrani nečistoče globoko iz por. 
Je idealna nega proti staranju, pigmentacijam in aknam za popolno kožo brez napak.
Z edinstveno formulo spodbuja nastajanje kolagena, ki poveča elastičnost in čvrstost
tudi v globljih plasteh kože. Odpravlja pigmentacije, ki so nastale zaradi starosti
in izpostavljanja soncu. Učvrsti in napne kožo ter poenoti ten.
Zmanjša videz brazgotin in odpravlja akne.

Nego bi lahko opisali kot „kemični piling na organski način“.

Nega Bee Peel traja 30 minut. Rezultati so vidni že po prvi negi, vendar je za optimalne rezultate potrebno opraviti 3 – 5 zaporednih neg.

Bee Peel nega obraza 20 minut

Bee Peel nega obraza, vratu in dekolteja 30 minut

NEGA MLADE KOŽE

Koža mladostnikov zahteva individualen pristop. Glede na stanje kože se dogovorimo o poteku nege, nadaljnji negi doma, svetujem glede prehrane in osebne higiene. Zaradi povečanega izločanja lojnic, se le te mašijo in posledično lahko vnamejo, zato je zelo priporočljivo redno čiščenje v kozmetičnem salonu in uporaba kvalitetnih preparatov. Če je potrebno, se dogovorimo za nege s kemičnim pi lingom (Bee Peel), ki pa se jih odsvetuje med poletnimi meseci. Pri vsaki negi se izvede tudi LED terapija, ki deluje antibakterijsko, regenerativno in razstrupljevalno. Zelo je priporočljivo izvesti celotno LED terapijo in sočasno s pravilno nego doma, lahko dosežemo izjemne rezultate. 

bottom of page