top of page

Rezervacija terminov

|

Izola - Isola

Posebna ponudba

Osvežitveni HIFU tretma za bolj napet in svež videz vašega obraza

Posebna ponudba
Posebna ponudba

Čas in lokacija

Rezervacija terminov

Izola - Isola, Kajuhova ulica 28, 6310 Izola, Slovenija

O dogodku

Pomladite in osvežite svoj obraz z Osvežitvenim HIFU tretmajem.

Ta postopek se izvaja ne glede na to, ali ste hifu tretma že kdaj prej opravili ali ne in tudi če koža ni povešena. Namenjen je spodbujanju tvorbe kolagena, kar ohranja in izboljšuje napetost vaše kože. Izvaja se z globino 3 mm, kar stimulira nastanek kolagena in 1,5 mm, ki napne povrhnjico. Postopek se lahko ponovi na dva do tri mesece in je viden dlje časa - odvisno od vaših življenjskih navad. 

Ponudba velja za področje spodnjega dela obraza - od oči dol, cel postopek pa traja približno dve uri.

Visoko intenzivni fokusirani ultrazvok - HIFU je neinvaziven postopek, ki se vse bolj uporablja za napenjanje kože in pomlajevanje obraza. Postopek deluje tako, da z visokofrekvenčnimi zvočnimi valovi segreje globlje plasti kože in povzroči nastajanje kolagena, kar ima za posledico bolj mladosten in napet videz. Poleg prednosti za napenjanje kože se je izkazalo, da HIFU spodbuja tudi proizvodnjo kolagena, kar lahko povzroči bolj mladosten in sijoč videz. Kolagen je beljakovina, ki jo telo proizvaja naravno in je odgovorna za elastičnost in čvrstost kože. S staranjem se proizvodnja kolagena zmanjšuje, kar vodi v nastanek gub in povešene kože. HIFU lahko pomaga obrniti ta proces s spodbujanjem proizvodnje novih kolagenskih in elastinskih vlaken.

Za rezervacije terminov in za vse dodatne informacije se lahko dogovorimo preko telefona  040883978 ali emaila: prospera.barbara@gmail.com

Deli dogodek

bottom of page