top of page
Zen Garden

Priporočila

V moji naravi je, da raziskujem in se izobražujem na področju zdravega načina življenja. Ker je to področje zelo široko in ker se malokdo znajde v poplavi informacij, sem pripravljena deliti produkte, ki jih sama uporabljam, s katerimi sem zelo zadovoljna in jih tudi priporočam svojim strankam.

Water Lake Landscape

KANGEN voda

Kangen

Proti koncu prejšnjega stoletja sta dr. Coanda in dr. Flanagan izvedla študije o ljudstvu Hunza globoko v himalajskih gorah. Do danes imajo Hunza pričakovano življenjsko dobo več kot 100 let in živijo v dobrem zdravju. Nimajo skoraj nobenih primerov raka ali degenerativnih bolezni, nimajo zobne ali kostne gnilobe in ostanejo robustni in močni tudi v starosti. Raziskava je pokazala, da ima lokalna voda, ki jo pije ljudstvo Hunza, edinstveno šesterokotno strukturo in sestavo ter da je ta voda v veliki meri zaslužna za njihovo dolgo in zdravo življenje.

Znanstveniki so z raziskavo ugotovili, da so v vodi tri glavne lastnosti, ki so lokalnemu prebivalstvu dajale tako neverjetne zdravstvene koristi. Voda je bila antioksidantna (-ORP), mikrogručasta in alkalna.

Ruskim in japonskim znanstvenikom je uspelo proizvesti vodo z enakimi lastnostmi kot ledeniška voda Hunze – to je Kangen voda.

Pitje Kangen vode poveča absorpcijo hranilnih snovi v telesu in odstranjevanje toksinov. Prav tako preprečuje zakisanost telesnih celic ter jim dviga vibracije.To upočasni proces staranja in izboljša kakovost življenja.

Te edinstvene lastnosti Kangen vode spodbujajo zdravje celic in resnično vitalnost!

Visoko alkalna voda
pH 11,5

Močna Kangen voda zaradi močnega čistilnega učinka ohranja higieno v vašem vsakdanjem življenju. Ima prednosti raztapljanja in toplotne prevodnosti.

Voda Kangen

pH 8,5 – 9,0 – 9,5

Ta vrsta vode je kot nalašč za pitje in zdravo kuhanje. Deluje tako, da povrne vaše celotno telo v njegovo naravno, alkalno stanje, ki optimizira zdravje.

Nevtralna voda pH 7,0

Brez klora, rje in motnosti. Nevtralna voda je okusna pitna voda primerna za pripravo otroške hrane in jemanje zdravil.

Kisla voda pH 4,0 – 6,0

Ta rahlo kisla voda je znana po svojih adstringentnih učinkih. Zelo uporaben je za nežno čiščenje in lepotno nego.

Močno kisla voda pH 2,5

Ta voda ima dezinfekcijske lastnosti. Uporabite močno kislo vodo za razkuževanje kuhinjskih pripomočkov in pultov ter za ohranjanje varnih in čistih površin.

Omnia
Coffee-shop-omnia.jpg

Omnia

Dovolite Omniji, da umetna sevalna polja, ki jih je ustvaril človek, pripelje v resonanco in harmonijo z vašim telesom.


ORB je kratica za Omnia Radiation Balancer - Omnia nalepka za uravnavanje sevanja. ORB uravnoteži energijska polja okoli naprave, da jih uskladi z uravnoteženimi vibracijami človeškega telesa.

Omnia Radiation Balancer vsebuje novo kvantno tehnologijo, ki jo je izumitelj poimenoval "Deca Energy". Ta novi vir energije ima sposobnost, da se poveže s sevalnim poljem in ga vrne v stanje osredotočenosti in ravnovesja.

Preštejte naprave v svojem življenju, ki nosijo veliko mikrovalovnega ali brezžičnega sevanja: telefone, prenosne računalnike, računalnike, usmerjevalnik WiFi, pametni števec, pametno televizijo, avtomobile, pametno uro, hladilnik, mikrovalovno pečico, celo otroško varuško. Izdelki ORB so namenjeni harmonizaciji umetnega sevanja okoli vas. Energije v nalepki nikoli ne zmanjka, zato boste ostali vibracijsko uravnovešeni, dokler jo uporabljate.

clean-slate2-13088439633d385c629dbbd4be2db7c2-scaled-1.jpg

CLEAN SLATE

Dokazano je, da težke kovine, kot so živo srebro, kadmij, arzen, svinec in aluminij, poškodujejo vsak sistem človeškega telesa. Najhuje je, da na vsakega od nas vplivajo drugače in ni določenega načrta za simptome vsakega posameznika. Znaki staranja, alergije, sindromi, bolezni in »težave«, s katerimi se spopadamo od otroštva do odraslega življenja, so skoraj v celoti posledica naše strupene obremenitve in telesne obremenitve, ki jo vsak nosi.
Ne sliši se lepo, a vaše telo je čudovita greznica. Ko se začne postopek čiščenja, začnete videti vidike življenja, za katere ste bili ustvarjeni. Preprost pristop odstranjevanja toksinov in težkih kovin najprej omogoči absorpcijo hranil, mineralov in dodatkov.

Prednosti CleanSlatea:

1) Razstrupljanje: CleanSlate varno podpira odstranjevanje toksinov iz celic, telesa in možganskega tkiva.

2) Zmanjša vnetje: CleanSlate pomaga pri zmanjševanju negativnega vnetja z odstranitvijo osnovnega vzroka težav.

3) Poveča absorpcijo: CleanSlate podpira absorpcijo hranil z odstranjevanjem toksinov, ki lahko blokirajo mesto vezave hranil.

Za vse dodatne informacije o izdelku me kontaktirajte na
tel.: 040883978 ali na
mail: prospera.barbara@gmail.com

Za naročilo Clean Slatea se je potrebno registrirati na spletni strani preko te povezave: https://therootbrands.com/prospera
bottom of page