top of page

čet., 17. sep.

|

Lepotni studio Barbara

Teden Bee Peela

Privoščite vaši koži temeljito prenovo! V Lepotnem studiu Barbara bo med 28. septembrom in 2. oktobrom potekal »Teden Bee Peela«. V tem tednu bo možno kupiti pakete* Bee Peel neg po promocijski ceni, do kar 25% ceneje. *Bee Peel pakete boste lahko unovčili do konca novembra 2019.

Registration is Closed
See other events
Teden Bee Peela
Teden Bee Peela

Čas in lokacija

17. sep. 2020, 09:00 – 12:05

Lepotni studio Barbara, Ljubljanska cesta 5, 6000 Koper - Capodistria, Slovenia

Guests

O dogodku

Če je vaša koža utrujena, izsušena in poškodovana zaradi prekomernega sončenja, če se pojavljajo nepravilnosti, izbruhi mozoljev ali ker želite povrniti koži sijaj in napetost je Bee Peel nega namenjena vam. Deluje kot intenzivni piling in vlažilna nega hkrati. Kožo naredi gladko, napeto, zmanjšuje površinska vnetja in odstrani nečistoče globoko iz por.  Je idealna nega proti staranju, pigmentacijam in aknam za popolno kožo brez napak. Z edinstveno formulo spodbuja nastajanje kolagena, ki poveča elastičnost in čvrstost tudi v globljih plasteh kože. Odpravlja pigmentacije, ki so nastale zaradi starosti in izpostavljanja soncu. Učvrsti in napne kožo ter poenoti ten. Zmanjša videz brazgotin in odpravlja akne.

Nego bi lahko opisali kot „kemični piling na organski način“.

Nega Bee Peel traja 30 minut. Rezultati so vidni že po prvi negi, vendar je za optimalne rezultate potrebno opraviti 3 – 5 zaporednih neg.

Promocijske cene paketov*:

Bee Peel – delni / obraz

Paket 3x 96 € 

Paket 5x 150 € 

Bee Peel celoten / obraz, vrat in dekolte

Paket 3x 120 € 

Paket 5x 187,50 €

✨Nakup paketov je možen le osebno v Lepotnem studiu Barbara po predhodnem dogovoru.

*Bee Peel pakete po promocijski ceni boste lahko unovčili do konca novembra 2019.

Ponudbo ostalih storitev v Lepotnem studiu Barbara si lahko pogledate na spletni strani:  https://www.prospera.si/copy-of-lepotni-studio 

Deli dogodek

bottom of page